shqiptar

 

By: Kristi Pinderi
English | Español

Për shumë, aktivizmi mund të jetë i shëndetshëm dhe shërues. Një kontribut për debatin e openGlobalRights mbi të drejtat e njeriut dhe shëndetit mendor.